Tonny Vilhena druipt af na de 1-0 nederlaag bij Sparta
NOS VoetbalAangepast

Vilhena niet akkoord met drie duels schorsing

Er hangt Tonny Vilhena een flinke schorsing boven het hoofd. De aanklager betaald voetbal heeft de middenvelder van Feyenoord een schikkingsvoorstel gedaan van vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Feyenoord en Vilhena gaan niet akkoord met het voorstel.

Vilhena deelde tijdens de wedstrijd Sparta-Feyenoord een elleboogstoot uit aan Mathias Pogba. Scheidsrechter Makkelie ontging het voorval, waarna de aanklager een vooronderzoek instelde. Op basis van de tv-beelden en de verklaringen van de betrokkenen komt de aanklager tot zijn schikkingsvoorstel.

Arbitragezaak

Nu de Rotterdamse club in beroep gaat, volgt donderdagavond een arbitragezaak in Zeist. Mocht Vilhena inderdaad voor drie duels geschorst worden, dan mist hij de belangrijke wedstrijden tegen AZ (thuis), sc Heerenveen (uit) en Ajax (uit).

Vilhena deelt elleboogstoot uit aan Pogba

Memisevic twee wedstrijden aan de kant

FC Groningen-verdediger Samir Memisevic is al akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel (drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk) dat de aanklager hem deed. Memisevic kreeg afgelopen zondag een rode kaart in de wedstrijd tegen Ajax, na een overtreding op Daley Sinkgraven.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl