NOS Nieuws

De stemming van Vullings en Van Weezel: hoe keert PVV dalende peilingen?

Wat gaat de PVV doen om de dalende trend in de peilingen te keren? Dat is de grote vraag deze week in de podcast De stemming van Vullings en Van Weezel. De keuze om achter Donald Trump te gaan staan en niet deel te nemen aan zowel het noordelijk als het zuidelijk lijsttrekkersdebat, lijkt verkeerd uit te pakken.

Vooral de beslissing om het Debat van het Zuiden op zaterdag 11 maart te laten schieten, is een inschattingsfout, zegt politiek redacteur Joost Vullings. "Dat is echt battleground voor de PVV. Als je wil dat mensen op je gaan stemmen, moet je ze wel aandacht geven."

Verder gaat het in aflevering drie van deze speciale podcast over de verkiezingscampagne van NOS Met het Oog op Morgen over de onderhandelingen achter de schermen van het RTL premiersdebat, analyseren Max en Joost de campagnekwaliteiten van Kees van der Staaij van de SGP en geven ze een voorproefje uit het boek Out of the box van Norbert Klein van de Vrijzinnige Partij dat komende week uitkomt. Het is een afrekening met 50Plus, de partij die hem in 2014 aan de kant zette als fractievoorzitter.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl