Luis Suárez scoorde dit seizoen al 25 keer voor FC Barcelona. Slechts twee daarvan vielen in de Champions League
NOS SportAangepast

De sport van dinsdag bij de NOS

Op Valentijnsdag krijgen de liefhebbers van de Champions League een fraai presentje met de kraker tussen Paris Saint-Germain en FC Barcelona. Beide grootmachten staan momenteel in eigen competitie tweede in de jacht op prolongatie van hun landstitel en dus is het kampioenenbal misschien wel belangrijker dan ooit.

Ook niet misselijk is de achtste finale tussen Benfica en Borussia Dortmund. Beide duels zijn te volgen via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en het liveblog op NOS.nl. Een samenvatting van PSG-Barcelona is te zien in Nieuwsuur vanaf 22.40 uur op NPO 2.

Tennis in Ahoy, live op NOS.nl

Natuurlijk is er ook weer ruim aandacht voor de tweede dag van het ABN Amro-toernooi in het Rotterdamse Ahoy. Nadat Robin Haase maandag al de tweede ronde heeft weten te bereiken, is het vandaag de beurt aan de tweede Nederlandse deelnemer, de pas 20-jarige Tallon Griekspoor.

Als nummer 317 van de wereld mag Griekspoor in zijn partij tegen de nummer 28, Gilles Müller, proberen voor een verrassing te zorgen. De Luxemburgse veteraan won onlangs voor het eerst in zijn zestienjarige loopbaan een ATP-toernooi.

Na het duel tussen Philipp Kohlschreiber en Lucas Pouille, dat om 11.00 uur begint, komt Griekspoor de baan op. Op NOS.nl zijn we er vanaf zijn eerste klap live bij.

Emotionele Gilles Muller na eerste ATP-zege ooit

's Avonds vanaf 19.30 uur komt de als eerste geplaatste Kroaat Marin Cilic in actie. De oud-winnaar van de US Open neemt het op tegen de Fransman Benoit Paîre. Ook deze partij is live te zien op NOS.nl.

Ghanese slee

En dan is er nog het verhaal van Akwasi Frimpong. De sprinter uit de Bijlmer was ooit een van de meest veelbelovende atleten van Nederland, maar wil nu de eerste Ghanese skeletonner worden op de Olympische Winterspelen.

In Nieuwsuur en Langs de Lijn En Omstreken worden de dromen van Frimpong verduidelijkt.

De uitzendingen van dinsdag 14 februari

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
Tweede partij na 11.00 uur ABN Amro WTT: Griekspoor-Müller NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.30 uur ABN Amro WTT: Cilic-Paîre NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl