Michiel Kramer week uit Feyenoordselectie gezet

Aangepast
Michiel Kramer ANP Pro Shots

Feyenoord heeft spits Michiel Kramer gestraft vanwege het niet bijwonen van een extra training. Hij krijgt een boete en is een week uit de selectie gezet. De reservespits van de Rotterdammers weigerde zaterdag na de gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen mee te doen aan een extra training die door de wisselspelers werd afgewerkt in De Kuip.

De 28-jarige speler bleef de hele wedstrijd tegen Groningen op de bank. De extra training na afloop was bedoeld als voorbereiding op de wedstrijd die het tweede team van Feyenoord vanavond speelt tegen Jong sc Heerenveen.

Niet bij wedstrijd tegen ADO

Door de schorsing mist Kramer die wedstrijd en is hij zondag ook niet bij de uitwedstrijd van Feyenoord tegen zijn oude club  ADO Den Haag. Kramer traint wel deze week, maar dan individueel.

De Rotterdammer is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. Dit seizoen kwam hij pas 115 speelminuten in actie. Daarin scoorde hij twee keer, waaronder de 3-3 tegen FC Utrecht in de 99ste minuut. Nog nooit scoorde iemand zo laat in de wedstrijd.

STER Reclame