NOS NieuwsAangepast

Beyoncé-tweeling breekt Instagram-record

De mededeling op Instagram van zangeres Beyoncé dat ze een tweeling verwacht, is in korte tijd het meest gelikete bericht geworden op het sociale medium. De teller staat inmiddels al op ruim 7 miljoen likes en meer dan 350.000 reacties.

"We willen onze liefde en geluk graag delen", schreef de zangeres gisteren, mede namens haar man Jay-Z. "We zijn twee keer gezegend. We zijn ongelooflijk dankbaar dat ons gezin met twee zal worden uitgebreid. Dank voor alle gelukwensen."

De geboorteaankondiging werd vergezeld door een foto waarop de gesluierde zangeres in lingerie haar blote buik toonde, gezeten voor een enorm bloemstuk.

De geboorteaankondiging

Blue Ivy

Tot nu toe stond het Instagram-record op naam van zangeres Selena Gomez. Een foto waarop zij een flesje cola drinkt kreeg vorig jaar juni 6.315.187 likes.

Het eerste kind van Jay-Z en Beyoncé heeft ook al een socialmediarecord op haar naam staan: de tweet waarin Beyoncé haar zwangerschap van Blue Ivy aankondigde leverde meer tweets per seconde op dan enig ander tot nu toe, 8868.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl