Heemskerk terug bij Wouda om 'het maximale eruit te halen'

Aangepast

Femke Heemskerk gaat weer trainen bij Marcel Wouda, de huidige bondscoach van het topsportcentrum in Eindhoven. Dat maakte de specialiste op de vrije slag bekend op haar eigen website.

Femke Heemskerk
@FemkeHeemskerk
PERSBERICHT: Femke Heemskerk zet zwemcarrière voort onder leiding van Marcel Wouda bij NTC Eindhoven: https://t.co/RVutdBvdNz
2 jaar geleden

Heemskerk is al mee op trainingsstage met de Nederlandse zwemselectie in het Spaanse Málaga. "Ik heb de opbouwperiode na de Olympische Spelen in Rio gebruikt om na te denken waar en bij wie ik mijn carrière wil voortzetten. Ik verheug me enorm op onze samenwerking en heb er veel vertrouwen in dat we het maximale eruit zullen halen", aldus Heemskerk.

Moe van coach Lucas

Vlak na de Spelen liet Heemskerk al weten te breken met de Franse coach Philippe Lucas, bij wie ze anderhalf jaar geleden haar heil zocht. Ze trainde onder zijn Spartaanse regime in Narbonne, maar was daar in Rio zo moe van dat een olympische medaille aan haar voorbij ging.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Heemskerk breekt met coach: ik was gewoon moe van het moe zijn

STER Reclame