Go Ahead geen laatste meer na gelijkspel bij Excelsior

Aangepast
Excelsior-speler Nigel Hasselbaink mist de bal net Pro Shots

Excelsior en Go Ahead Eagles hebben in Rotterdam met 1-1 gelijkgespeeld. De thuisploeg kreeg de meeste mogelijkheden. Bij de bezoekers zat assistent Harry Decheiver op de bank, omdat Hans de Koning geschorst was.

Go Ahead kwam vroeg op 0-1: Pedro Chirivella kopte bij de tweede paal raak. Daarna wankelde de Deventer defensie keer op keer en was het wachten op de 1-1. Die kwam van de voet van Nigel Hasselbaink, die eerder twee grote kansen had gemist.

1/3Nigel Hasselbaink juicht na zijn doelpunt voor Excelsior Pro Shots
2/3Pedro Chirivella heeft Go Ahead Eagles op 1-0 gezet Pro Shots
3/3Assistent Harry Decheiver coacht Go Ahead Eagles in plaats van de geschorste Hans de Koning Pro Shots

Excelsior zag na de rust Go Ahead meer initiatief nemen. De bezoekers mochten gaandeweg aanspraak maken op de 1-2 en Elvis Manu was daar dicht bij; hij schoot uit een lastige hoek over.

Daarna waren de kansen weer voor Excelsior, met een hele grote voor Hasselbaink: oog in oog met keeper Theo Zwarthoek schoot hij naast.

Go Ahead geen laatste meer

De punten werden dus gedeeld. Excelsior staat veertiende in de eredivisie met vier punten voorsprong op Go Ahead, dat voorlaatste is en de rode lantaarn aan Roda JC heeft overgegeven.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2Hasselbaink weet het: ik had er meer moeten maken

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2Fischer moet eerst samenvatting Excelsior-Go Ahead terugkijken
Statistieken Excelsior-Go Ahead Eagles

STER Reclame