Turkse schoolmeisjes omgekomen bij brand

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Meisjes slaapzaal komen om

Bij een brand in Zuid-Turkije zijn twaalf mensen om het leven gekomen. De slachtoffers zijn elf meisjes van tussen de 10 en 16 jaar en een medewerkster van de slaapzaal waar zij waren. Op beelden is te zien dat de vlammen uit het dak van het gebouw slaan.

Er zijn zeker 22 meisjes naar het ziekenhuis gebracht. Sommigen van de middelbare scholieren hebben rook ingeademd. Ook heeft een aantal meisjes snijwonden opgelopen toen ze door gebroken glas het gebouw uit probeerden te vluchten.  

De school waar de meisjes op zaten staat in de stad Adana. De brand is waarschijnlijk veroorzaakt door een probleem met de elektriciteit. Er zouden in totaal 54 meisjes in het gebouw kunnen slapen, maar er waren er waarschijnlijk maar 34 aanwezig toen de brand uitbrak.

DAILY SABAH
@DailySabah
LATEST — 12 bodies been recovered from the dormitory fire so far, 22 people taken to hospital, says Adana governor https://t.co/4aEcc3a5jX
2 jaar geleden

STER Reclame