Auto stort van brug op bezoekers festival in San Diego

Aangepast
NBC News
@NBCNews
4 killed after truck flies off bridge into festival crowd in San Diego https://t.co/yaBkMyVJaR via @nbcsandiego
2 jaar geleden

In San Diego, in de Amerikaanse staat Californië, is een auto van een brug gestort en op bezoekers van een motorfestival terechtgekomen. Bij het ongeluk zijn vier doden gevallen. Ze waren op slag dood. Negen mensen raakten gewond. Twee van hen liepen zware verwondingen op, onder wie de automobilist, die alleen in de auto zat.

Hij raakte halverwege de middag plaatselijke tijd op een fly-over naar de Coronado Bridge met zijn pick-up truck de vangrail. Daarna viel hij twintig meter naar beneden. De auto kwam terecht in een parkje waar net een festival voor motorrijders aan de gang was. Er waren enkele honderden bezoekers. 

Hartmassage

De pick-up raakte een boom en kwam terecht op een standje waar T-shirts werden verkocht. Hulpverleners waren snel ter plaatse en gaven mensen hartmassage. 

De chauffeur is naar het ziekenhuis gebracht. Na zijn behandeling zal hij worden opgepakt op verdenking van rijden onder invloed, met doden en gewonden tot gevolg. 

Jeff Lasky
@10NewsLasky
Horrific. This truck drove off the Coronado Bridge ramp, landing on a crowd in Chicano Park. Told four dead. Getting info now on @10News
2 jaar geleden

STER Reclame