Insiya Hemani is ontvoerd en waarschijnlijk naar haar vader gebracht
NOS NieuwsAangepast

Moeder vermiste Insiya: elke seconde is ondraaglijk

De moeder van de vermiste Insiya Hemani uit Amsterdam heeft op Facebook een emotionele oproep gedaan. Daarin schrijft ze dat ze hoopt dat iedereen helpt om haar dochter terug te krijgen. "Elke seconde zonder Insiya is ondraaglijk."

Voor het meisje ging op 29 september een Amber Alert uit, maar dat heeft nog niets opgeleverd. De moeder zegt dat ze blij is met de vele steun die ze krijgt. "Ik ben iedereen eeuwig dankbaar die tot nu toe meehelpt met het zoeken van Insiya", schrijft zij. "Alle steun en berichten die ik ontvang, geven mij hoop en laten mij zien dat ik niet alleen sta."

De 2-jarige Insiya Hemani werd door drie mannen ontvoerd. Vermoedelijk is zij in het buitenland naar haar vader gebracht, de 37-jarige Shehzad Hemani. Volgens Het Parool is hij een succesvolle zakenman in India. Hij en de moeder zouden in een strijd verwikkeld zijn om de voogdij van het kind.

Er zitten al twee mannen vast. Een van hen werd voor het huis van het ontvoerde meisje opgepakt; de ander kwam zelf met een advocaat naar het politiebureau. Onbekend is of zij al een verklaring hebben afgelegd.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl