Schlemielige nederlaag Feyenoord

Ondanks een enorm veldoverwicht heeft Feyenoord de thuiswedstrijd tegen De Graafschap met 1-0 verloren. Leon Broekhof scoorde twee minuten voor tijd.

Na een slap eerste kwartiertje nam de thuisploeg het heft in handen. Tim de Cler, Jhonny van Beukering en Jerson Cabral testten doelman Boy Waterman, maar die gaf geen krimp.

De Graafschap kreeg voor rust welgeteld één kans, maar Rydell Poepon schoot over. Pal voor rust deed Georginio Wijnaldum hetzelfde aan de overkant.

Ook na rust beperkte De Graafschap zich tot tegenhouden en zocht Feyenoord naar openingen.

Van Beukering (twee kopballen naast), Wijnaldum (drie kansen) en Krisztian Simon hadden echter geen succes en Broekhof bezorgde Feyenoord de tiende nederlaag van dit seizoen.