Angelina Jolie en Brad Pitt
NOS NieuwsAangepast

'Onderzoek naar Brad Pitt wegens kindermishandeling'

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ meldt dat de politie van Los Angeles een onderzoek is begonnen naar Brad Pitt wegens kindermishandeling. Op basis van bronnen schrijft TMZ dat dat de reden is dat Angelina Jolie van hem wil scheiden.

TMZ beschrijft een incident aan boord van het privévliegtuig van het echtpaar, vorige week woensdag. Pitt zou dronken zijn doorgeslagen en naar de kinderen hebben geschreeuwd en hen hebben mishandeld. Details geeft de website niet.

Hij neemt dit hoog op en zegt dat hij zijn kinderen niet heeft mishandeld. Jammer dat mensen hem in een kwaad daglicht willen stellen.

Woordvoerder Pitt tegen TMZ

Het vliegtuig zou daarop een landing hebben moeten maken, waarop Pitt op de landingsbaan door bleef ruziën. "Hij probeerde zelfs weg te rijden op een van de brandstofwagens", weet TMZ.

Een woordvoerder van Pitt ontkent tegen de site dat er iets is gebeurd. "Hij neemt dit hoog op en zegt dat hij zijn kinderen niet heeft mishandeld. Jammer dat mensen hem in een kwaad daglicht willen stellen."

Volgens TMZ hebben Pitt en Jolie inmiddels bezoek gehad van de politie en jeugdzorg.

Brangelina

TMZ geldt als een bijzonder goed ingelichte roddelsite. Zo wist de site dinsdag als eerste te melden dat Brangelina uit elkaar gaan.

Pitt (52) en Jolie (41) zijn sinds 2004 bij elkaar, twee jaar geleden trouwden ze. Het paar heeft zes kinderen, van wie er drie zijn geadopteerd.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl