De paralympiërs zijn weer thuis ANP

Na de huldiging van de paralympische sporters in Utrecht, gaan de medaillewinnaars vandaag op bezoek in Den Haag. Verder op het sportprogramma bij de NOS: de derde etappe in de Eneco Tour en veertien duels in het KNVB-bekertoernooi.

In de Grote Kerk in Den Haag worden de paralympische medaillewinnaars toegesproken door minister-president Mark Rutte, Sport-staatssecretaris Martin van Rijn en chef de mission André Cats. De huldiging is vanaf 13.25 uur live te volgen op NPO 2 en NOS.nl.

Aansluitend brengt TeamNL een bezoek aan koning Willem-Alexander in Paleis Noordeinde. Een samenvatting daarvan is vanaf 19.20 uur te zien op NPO 2.

Wat kunnen de Nederlandse wielrenners op Belgische bodem? Na het succes van Dylan Groenewegen in de eerste etappe reist het peloton af naar België voor de derde etappe in de Eneco Tour.

Een vlakke rit van 186 kilometer van Blankenberge naar Ardooie. Een samenvatting is te zien op NOS.nl en in het Sportjournaal, vanaf 18.45 uur op NPO 1.

In Nieuwsuur (vanaf 22.00 uur op NPO 2) een reportage over de videoscheidsrechter die vandaag voor het eerst wordt ingezet tijdens de wedstrijden in het KNVB-bekertoernooi. Net als gisteren staan er ook vandaag veertien duels op het programma.

Vanaf 17.00 uur zijn de wedstrijden te volgen via een liveblog op NOS.nl en in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Op het programma staan onder andere PSV-Roda JC (18.30 uur) en Ajax-Willem II (20.45 uur).

De uitzendingen van woensdag 21 september

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
13.25 uur Paralympische Spelen: huldiging (live) NPO 2 en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
19.20 uur Paralympische Spelen: huldiging (samenvatting) NPO 2 en NOS.nl
20.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER reclame