NOS NieuwsAangepast

Politie voorkomt massale vechtpartij Tilburg

De politie heeft een massale vechtpartij in Tilburg voorkomen. Vermoedelijk waren dat fans van twee rappers die gisteravond met elkaar op de vuist gingen.

De rappers Boef en Para Soma zaten elkaar al een tijd uit te dagen op sociale media. Gisteravond zocht de een de ander op bij diens huis in Tilburg-Noord. Daar zijn de twee met elkaar op de vuist gegaan.

Op internet claimen beiden de overwinning, waarbij ze elkaar opnieuw de huid vol schelden.

Stokken

De politie werd om 21.00 uur gealarmeerd door inwoners die meer dan honderd mensen met stokken door de straten zagen lopen. Vermoedelijk waren dat fans van de rappers.

De politie rukte massaal uit. De hulp van andere districten werd ingeroepen om problemen te voorkomen. Agenten uit Breda, van de eenheid Oost-Brabant en de Landelijke Eenheid kwamen te hulp. Op verschillende strategische punten in het noorden van Tilburg werden politie-eenheden neergezet. Een helikopter hield de situatie vanuit de lucht in de gaten.

Door de massale aanwezigheid van agenten kon een vechtpartij worden voorkomen, zegt de politie. Om 23.00 uur was alles weer rustig.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl