Max Verstappen rijdt vandaag de GP van Duitsland
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Om 14.00 uur klinkt op Hockenheim het startsein voor de Grand Prix van Duitsland. Gaat Max Verstappen daar weer verrassen?

Via het liveblog op NOS.nl kunt u de verrichtingen van Verstappen en zijn collega's live volgen. De samenvatting is te zien om 19.00 uur in Studio Sport.

Al tijdens het EK voetbal in Frankrijk begon voor bekerhouder Feyenoord en landskampioen PSV de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de Johan Cruijff Schaal. Vandaag om 18.00 uur is het zover. De wedstrijd kan gevolgd worden via het liveblog op NOS.nl, in de uitzending van 23.30 uur ziet u een samenvatting.

In Studio Sport (19.00 uur) gaat alle aandacht naar de Spelen van Rio de Janeiro. Met reportages over zwemster Ranomi Kromowidjojo, zeilster Marit Bouwmeester en hockeycoach Max Caldas.

Om 21.31 uur wordt de laatste aflevering van de zomerserie van Andere Tijden Sport uitgezonden. Met nog een kleine week te gaan tot de Spelen van Rio de Janeiro blikt het geschiedenisprogramma terug op de Spelen van 1984. In Los Angeles was het Stephan van den Berg die goud pakte bij het windsurfen.

Stephan van den Berg: held tegen wil en dank

NPO Sport

Op het digitale kanaal NPO Sport kunt u nog eens kijken naar alle EK-finales sinds 1988 en de WK-finales sinds 1986. Van de zegetocht van Oranje in München (te zien om 14.30 uur) tot het Portugese feest in Parijs.

Uitzendingen van zondag 31 juli

Tijd Programma Medium
14.00 uur Radio Sportzomer NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl
18.00 uur Radio Sportzomer NPO Radio 1
21.31 uur Andere Tijden Sport NPO 1 en NOS.nl
23.45 uur Late journaal en Sport NPO 1 en NOS.nl
Gehele dag EK voetbal en documentaires NPO Sport

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl