NOS VoetbalAangepast

Alles over het EK voetbal elke avond in NOS Studio France

Hoe verandert de televisiestudio in Studio France?

Nederland mag dan ontbreken op het Europees kampioenschap voetbal, de NOS doet van 10 juni tot en met 10 juli op alle denkbare platforms live verslag van het toernooi in Frankrijk. Het centrale punt is NOS Studio France, dat elke avond rond de klok van half negen begint op NPO 1. Direct na het Journaal van 20.00 uur dus.

In het programma staat de avondwedstrijd van het EK centraal en in de studio in Hilversum laten Henry Schut en sidekicks Hugo Borst en Rafael van der Vaart samen met andere gasten, onder wie de analisten Bert van Marwijk, Youri Mulder, Co Adriaanse, Pierre van Hooijdonk en Daniel de Ridder, hun licht schijnen over de 'match of the day’.

Tom Egbers, Joep Schreuder of Jeroen Stekelenburg zijn afwisselend in het speelstadion voor de laatste updates en interviews met de hoofdrolspelers.

ANP
Henry Schut, Rafael van der Vaart en Hugo Borst

Andere verhalen

Omdat Oranje er dit keer niet bij is, richt de NOS zich op nieuwe, andere verhalen. Verhalen van onze verslaggevers over de beste voetballers van Europa.

En daarbij hebben we bijzondere aandacht voor onze zuiderburen, want de Belgen horen niet alleen bij de favorieten, ze spelen ook nog eens in een zeer boeiende poule en een aantal spelers genoten hun voetbalopleiding in Nederland. Verslaggever Bert Maalderink brengt de kijker dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Rode Duivels. En ook Tom Egbers begeeft zich in het spoor van de Belgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl