NOS Nieuws

Jos Verstappen na zege Max: ik heb geen woorden, ongelofelijk

Na de overwinning van Max Verstappen in de Formule 1 was het de Duitse zender RTL die zijn vader Jos als eerste voor de camera kreeg. Een emotionele Verstappen zei dat zijn zoon fantastisch heeft gereden. "Hij heeft het geweldig goed gedaan. Ik heb er geen woorden voor, ongelofelijk!"

De moeder van Max Verstappen reageerde via Twitter op de overwinning van haar zoon. Ze kan naar eigen zeggen haar blijdschap niet beschrijven en huilt tranen van vreugde.

Ook Frans Verstappen, de opa van Max, is trots. "Hier zijn geen woorden voor. Wat dat manneke allemaal doet en presteert! Ik heb altijd gezegd: geef Max een goede auto en hij laat het zien", zei hij tegen het ANP.

"Toen hij in de race aan kop kwam, wist ik: dit geeft hij niet meer uit handen. En toen hij over de finish kwam, stonden de traantjes in mijn ogen. We zitten hier met vier- à vijfhonderd man bij elkaar in Montfort en ik heb natuurlijk een paar vaatjes bier gegeven om het te vieren. Het kan wel eens laat worden."

Trotse opa Max Verstappen viert feest

Max Verstappen was vandaag de eerste Nederlander die ooit een race in de Formule 1 won. Met zijn 18 jaar is hij ook nog eens de jongste winnaar ooit.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl