Via de rug van Filip Bednarek wint Feyenoord de beker
NOS Voetbal

Utrecht-keeper neemt zichzelf bekerwinst Feyenoord kwalijk

Over de rug van FC Utrecht-doelman Filip Bednarek won Feyenoord gisteravond de beker. De Pool probeerde een schot van Eljero Elia te pakken, maar de bal verdween via zijn hand, de paal en zijn rug in het doel.

"Ik neem mezelf dit zeker kwalijk", zei Bednarek, de stand-in voor de geblesseerde Robbin Ruiter. "Ik wil belangrijk zijn voor het team en dat is me niet gelukt. Het had een cruciaal moment moeten zijn om de ploeg er doorheen te slepen."

Het moment zal Bednarek voorlopig nog wel even bijblijven. "We waren zo dichtbij, maar ook zo ver weg. Dit is een bittere pil die ik moet verwerken."

Ten Hag en Leeuwin

Ook voor trainer Erik ten Hag en Ramon Leeuwin. Zij benadrukten dat de grootste oorzaak voor de nederlaag het niet kunnen vasthouden van de bal was.

"Aan de bal kunnen we normaal gesproken veel beter, we konden niet onder de pressie van Feyenoord uitkomen. De bal kwam niet bij de voorwaartsen. Daar lag de ruimte", zei Ten Hag.

Leeuwin stoorde zich vooral aan momenten waarop de bal juist wel bij de aanvallers kwam. "We hielden de ballen niet vast voorin, misschien waren ze moe van het druk zetten. Er was veel onnodig balverlies."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl