Jean-Julien Rojer
NOS Sport

Rojer zet malaise voort in Monte Carlo

Jean-Julien Rojer is er ook op het masterstoernooi van Monte Carlo niet in geslaagd zijn openingswedstrijd te winnen. De dubbelspecialist, vorig jaar winnaar van Wimbledon en de ATP World Tour Finals, kwam voor de derde keer op rij op een masterstoernooi niet verder dan één partij.

Samen met zijn Roemeense partner Horia Tecau was de 34-jarige Rojer niet opgewassen tegen Henri Kontinen uit Finland en de Australiër John Peers: 2-6, 3-6. Vorige maand stelde Rojer, die in Monte Carlo als eerste geplaatst was en een bye had, ook teleur op de masterstoernooien van Indian Wells en Miami.

Teleurstellend

De resultaten van Rojer zijn dit seizoen vooralsnog mager. Hij kwam tot negen zeges en stapte even vaak als verliezer van de baan. Zijn beste resultaat is het bereiken van de kwartfinales op de Australian Open.

Op de wereldranglijst van dubbelspelers is Rojer nu de nummer vier van de wereld, achter zijn partner Tecau, Marcelo Melo en de Brit Jamie Murray. De broer van Andy Murray gaat sinds enkele weken door het leven als de beste dubbelspeler ter wereld.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl