Hiddink wint op bezoek bij Koeman

Chelsea viert het doelpunt van Branislav Ivanovic
    Guus Hiddink geeft zijn ploeg aanwijzingen tegen Southampton

Guus Hiddink heeft nog altijd niet verloren met Chelsea in de Premier League. Hij won zaterdag met 2-1 bij het Southampton van Ronald Koeman door een rake kopbal, vlak voor tijd, van Branislav Ivanovic.

Daardoor bleef Hiddink ook in zijn negende competitiewedstrijd met Chelsea ongeslagen. Southampton verloor voor het eerst na een reeks van zes overwinningen en een gelijkspel.

Shane Long zette Southampton vlak voor rust op voorsprong. Hij strafte met een lobje een grote fout van Abdul Rahman Baba af.

Een kwartier voor tijd zorgde Cesc Fàbregas voor 1-1. Zijn voorzet werd door niemand aangeraakt en belandde pardoes achter Fraser Forster in het doel. Aanvoerder Ivanovic kopte Chelsea vervolgens in de 88ste minuut naar de zege.

Leonardo Ulloa is in extase na zijn late doelpunt voor Leicester City

Koploper Leicester City met de schrik vrij

Leicester City heeft een domper tegen laagvlieger Norwich City maar net weten te voorkomen. Dankzij een goal van Leonardo Ulloa in de 89ste minuut, won de koploper op eigen veld met 1-0.