Teleurstelling bij Dirk Kuijt
NOS Voetbal

Kuijt: dit hakt er behoorlijk in

Dirk Kuijt zit flink in zijn maag met de situatie bij Feyenoord. "Het is heel moeilijk om dit te beseffen. We willen hier graag uit komen, maar dat lukt niet. Dit hakt er behoorlijk in", zegt hij na de 2-0 nederlaag tegen ADO Den Haag.

"Ik heb in mijn carrière nog nooit meegemaakt dat ik vijf wedstrijden op rij heb verloren. Dat doet wat met je", aldus de aanvoerder. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik er dag en nacht mee bezig ben en er alles aan doe om het tij te keren."

Kuijt: dit is heel moeilijk te beseffen

Kan trainer Giovanni van Bronckhorst de spelers nog wel raken? "Ik wil op dit moment over niemand anders spreken dan mezelf. Het is heel makkelijk om anderen de schuld te geven, maar negativiteit helpt niet."

"Iedereen weet dat ik met een bepaalde ambitie terug ben gekomen naar Feyenoord. Ik begrijp de emoties van de supporters heel erg. Daar speel ik zelf ook mee. Ik ben heel erg bezig met deze situatie."

Is Kuijt er op deze manier volgend jaar wel bij? "Ik zal de laatste zijn die wegloopt. Ik ben absoluut geen wegloper. Wat ik al zei: we gaan er alles aan doen om het tij te keren."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl