Giovanni van Bronckhorst buigt het hoofd
NOS Voetbal

Een crisis als deze kende Van Bronckhorst nog niet

Een crisis zoals nu met Feyenoord heeft Giovanni van Bronckhorst nog niet eerder meegemaakt. "In heel mijn periode als speler en als trainer heb ik nog niet zo'n moment gehad", zei hij na de 2-0 nederlaag tegen ADO Den Haag.

Het was de vijfde nederlaag op rij van de Rotterdammers. "Je ziet dat het vertrouwen niet groot is. Spelers willen de bal niet hebben, het gaat niet vanzelf", vervolgde Van Bronckhorst.

"We hadden een moment nodig om dat vertrouwen te krijgen. Een doelpunt buitenspel of niet is dan zo'n moment. Dat steuntje kregen we niet. We zitten in de hoek waar de klappen vallen."

Van Bronckhorst houdt zijn rug recht

In de tweede helft ging Feyenoord naarstig op zoek naar de 1-1, maar bij ADO was de eerste de beste kans direct raak. "Dat was natuurlijk een mokerslag voor iedereen", aldus Van Bronckhorst.

Ziet de trainer van Feyenoord het nog wel zitten? "Ik heb onder controle wat ik onder controle kan houden. Je moet er hard voor werken en dat doe ik altijd. Maar dat is niet altijd een garantie dat het tij weer keert. Daar zijn we naar op zoek."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl