Youp van 't Hek in 2014 ANP

Cabaretier Youp van 't Hek heeft de afgelopen week een zware operatie ondergaan, waar hij enkele maanden van zal moeten herstellen. 

Het was de afgelopen weken niet duidelijk wat hij mankeerde. Bij de operatie is een aantal bypasses aangebracht, meldt zijn management.

Van 't Heks management laat weten dat de voorstellingen in januari en februari zijn geannuleerd. Het is niet duidelijk wanneer de voorstellingen kunnen worden ingehaald. Het is nog te vroeg om te kunnen zeggen of de voorstellingen van maart tot en met juni door kunnen gaan. 

Bypasses

Van 't Hek heeft al een tijd last van zijn gezondheid. Een jaar geleden werd een oudejaarsconference van hem in de Kleine Komedie in Amsterdam afgelast omdat hij zich niet goed voelde.

In oktober hield hij op doktersadvies twee weken rust. Deze maand werd Van 't Hek twee keer onwel op het podium. Op 10 december moest hij na tien minuten een optreden in Papendrecht staken, een paar dagen later werd hij opnieuw onwel. Zijn management liet toen weten dat zijn tournee tot nader order werd onderbroken

STER reclame