Volg het Sportgala via Snapchat
NOS Nieuws

Volg het NOS | NOC*NSF sportgala via snapchat

De hoogtepunten van het NOS | NOC*NSF Sportgala kun je vanaf dinsdag 15 december live volgen via snapchat. Gedurende de dag geven we je een kijkje achter de schermen van alle repetities en voorbereidingen die nodig zijn om zo’n evenement tot stand te laten komen.

’s Avonds doen we verslag vanaf de rode loper en tijdens het gala praten we je in de coulissen bij over de prijzen die de sporters winnen. Beleef hun reacties mee, direct nadat ze hun prijs in ontvangst hebben genomen. Heb je het moment gemist? Op snapchat blijft het nog 24 uur zichtbaar!

Volg 'nosnieuws' tijdens het Sportgala

Het NOS | NOC*NSF Sportgala zet de beste sporters van het jaar in het zonnetje. Er worden diverse prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waaronder de sportman en sportvrouw van het jaar, en ook de sportploeg en het sportmoment van 2015.

Experiment

Snapchat is het snelstgroeiende social media-kanaal onder jongeren. Sinds juni experimenteren we vanuit het NOS Lab met snapchat. Deze pilot dient om ervaring op te doen met het snapchatkanaal en een goede vorm te vinden voor de nieuwsverslaglegging passend bij de doelgroep op snapchat, het medium en de NOS. Sinds juni 2015 heeft de NOS al diverse vormen uitgeprobeerd.

De live verslaglegging van het NOS | NOC*NSF Sportgala via snapchat geeft ons de kans ook ervaring op te doen met deze vorm.

De NOS, en daarmee het sportgala, is te vinden op snapchat onder de naam ‘nosnieuws’.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl