NOS Voetbal

Toch nog een feestje bij FC Twente

Toch nog een feestje bij FC Twente

De financiële en sportieve zorgen zijn groot, maar in het kader van het 50-jarig bestaan van FC Twente was het woensdag toch nog even feest in Enschede. Onder toeziend oog van de mannen- en vrouwenvoetballers van FC Twente was de première van de 'De Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue'.

Tijdens de theatervoorstelling van de Twentse theatermakers Thijs Kemperink, André Manuel, Laurens Ten Den en Helligen Hendrik werd er gezongen en gelachen. Om deze opmerking bijvoorbeeld: "Een sterke vergelijking tussen Sinterklaas en Joop Munsterman: ze beloofden allebei gouden bergen en na een jaar of wat geloof je er niet meer in."

Spelers FC Twente genieten van de ‘FC Twente Jubileum Crisis Revue'

"De vereniging kan geen feestjes vieren, maar wij wel", zei een van de theatermakers, Laurens ten Den. "Wil je nog feestvieren als de put bodemloos is? Dan ga je een seconde nadenken en denk je: ja, juist, dus."

"Dit geeft aan dat er even niet aan de ellende wordt gedacht", aldus toeschouwer Hakim Ziyech, aanvoerder van FC Twente. "Dat de mensen positief kijken naar de toekomst. Dat is voor de club heel belangrijk."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl