Maria Sjarapova viert haar overwinning op Simona Halep
NOS SportAangepast

Sjarapova ook te sterk voor Halep bij WTA Finals

Maria Sjarapova heeft ook haar tweede partij bij de WTA Finals in Singapore in winst omgezet. De Russin zette na haar overwinning op de Poolse Agnieszka Radwanska ook de als eerste geplaatste Roemeense Simona Halep opzij: 6-4, 6-4.

Sjarapova trok in lange baselinerally's in de meeste gevallen aan het langste eind. Ze heeft in haar laatste groepsduel met Flavia Pennetta aan een set genoeg om de halve finales te bereiken.

Ook Pennetta wint

Pennetta toonde vandaag veerkracht tegen Radwanska, nadat ze in haar eerste partij tegen Halep een ongenadig pak slaag had gehad. De Italiaanse US Open-kampioene versloeg de Poolse met 7-6 (5), 6-4.

Flavia Pennetta viert haar overwinning op Agnieszka Radwanska

De 33-jarige Pennetta heeft daarmee, met alleen nog de partij tegen Sjarapova te gaan, weer uitzicht op de halve finales van het slottoernooi bij de vrouwen. Na het toernooi zet ze een punt achter haar loopbaan.

Zo weerloos als Pennetta in Singapore oogde tegen Halep (0-6, 3-6), zo strijdbaar toonde ze zich tegen Radwanska. Ze maakte veel minder fouten en liet 37 winners van haar racket vertrekken. Na een uur en veertig minuten had ze de buit binnen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl