NOS Nieuws

Foutparkeerder slaat invalide man in elkaar in Someren

Een 61-jarige man heeft vanochtend in Someren een invalide man in elkaar geslagen toen die hem aansprak op zijn parkeergedrag. Daarna mishandelde de foutparkeerder ook een vrouw.

De invalide man en zijn buurvrouw waren in een natuurgebied aan de rand van Someren om de honden van de man uit te laten. De man parkeerde zijn auto op de laatste overgebleven invalidenparkeerplek. De andere drie waren bezet door de auto van de man uit Someren, die overdwars stond geparkeerd.

Terwijl het tweetal de honden aanlijnde voor de wandeling, arriveerde de foutparkeerder bij zijn auto. De invalide man sprak hem aan op zijn parkeergedrag. Daar was de inwoner van Someren niet van gediend, en sloeg de invalide man een paar keer met een vuist in het gezicht.

Buurvrouw

De buurvrouw probeerde te sussen, maar kreeg ook klappen. Toen de invalide man de politie wilde bellen en foto’s van zijn belager wilde maken, werd hij opnieuw hard geslagen en uitgescholden.

De invalide man liep een dikke, bloedende lip op. Zijn buurvrouw had een diepe snee in haar lip en een pijnlijk scheenbeen. De twee zijn behandeld door ambulancepersoneel.

Spijt

Aan de hand van het kenteken achterhaalden agenten de identiteit van de verdachte. Hij bleek gewond aan zijn hand, vermoedelijk een gevolg van de gepleegde mishandelingen. Hij verklaarde spijt te hebben en zit vast voor verder onderzoek.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl