Blessure Kramer lijkt mee te vallen, Zivkovic tijdje eruit

Richairo Zivkovic (l) en Jurgen Streppel ANP Pro Shots

Bij Feyenoord-Willem  (1-0) vielen zondag de spitsen van beide teams uit, Michiel Kramer en Richairo Zivkovic. De blessure van de aanvaller van Willem II lijkt op basis van de eerste diagnose de langste hersteltijd te vergen.   

De van Ajax gehuurde Zivkovic, die in vijf wedstrijden voor Willem II nog niet scoorde, moest al in de 20ste minuut met een spierblessure de strijd staken. "Dat ziet er niet goed uit, anders moet hij er niet uit", aldus trainer Jurgen Streppel van Willem II. "Ik denk niet dat hij extreem lang, maanden of zo, is uitgeschakeld, maar we zijn hem wel een tijdje kwijt."  

Michiel Kramer vergaat van de pijn tegen Willem II ANP Pro Shots

Maandag duidelijkheid Kramer

Michiel Kramer verliet in de 55ste minuut per brancard het veld. Hij raakte na een luchtduel met Dries Wuytens geblesseerd. "Hij ging door zijn enkel, maar op het eerste gezicht valt het mee", aldus Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst. "Maandag kunnen we kijken hoe lang hij uit de roulatie is."

Kramer scoorde bij zijn debuut voor Feyenoord bij Cambuur (0-2), maar kwam in zijn daaropvolgende twee invalbeurten niet tot scoren. Tegen Willem II stond hij voor het eerst in de basis. 

1/2Streppel: tijdrekken Feyenoord compliment voor ons
2/2Van Bronckhorst heeft als trainer nog nooit achterover kunnen leunen