Fotomodel Yfke Sturm
NOS Nieuws

Fotomodel Yfke Sturm zwaargewond na watersportongeluk

Het Nederlandse fotomodel Yfke Sturm is zwaargewond geraakt bij een ongeluk met een jetsurfplank in de buurt van het Italiaanse eiland Ischia. Volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera werd ze overvaren toen ze van de gemotoriseerde surfplank viel.

De Italiaanse krant meldt dat de 33-jarige Sturm in levensgevaar is, maar volgens haar vader is daarvan geen sprake. "Yfkes situatie is niet levensbedreigend", zegt hij tegen De Telegraaf.

Coma

Sturm heeft volgens haar vader een scheurtje in haar schedel opgelopen en wordt in een ziekenhuis in Napels in coma gehouden. "Ze wordt in een roesje gehouden, zodat haar hoofd rustig blijft en kan herstellen." Vanmiddag heeft hij opnieuw contact met de behandelende artsen.

Volgens de Corriere della Sera werd het Nederlandse topmodel na het ongeluk met een helikopter naar het ziekenhuis in Napels gebracht. Ze zou niet alleen een schedelbasisfractuur hebben opgelopen, maar ook een aantal gebroken rugwervels.

Chanel

Yfke Sturm is net moeder geworden. In juli van dit jaar kreeg ze een zoontje. Sturm woont in Londen en is een veelgevraagd model voor grote internationale tijdschriften en merken als Chanel, Ralph Lauren, Calvin Klein en Victoria's Secret.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl