Teambuilding kabinet op strand bij Wassenaar

ANP

Het kabinet heeft op het strand bij Wassenaar de jaarlijkse teambuildingsdag gehouden. De leden van het kabinet verzamelden zich vanochtend bij de Beatrix-kazerne in Den Haag. Daarna gingen ze met een bus naar een strandpaviljoen in Wassenaar.

Tijdens de informele sessie blikken de ministers en staatssecretarissen aan het einde van de zomervakantie vooruit op het komende politieke jaar. 

Premier Rutte zei dat hij iedereen vooraf had gevraagd om goed na te denken over hoe de problemen in het land moeten worden opgelost. "De kracht van zo'n dag als deze is dat je, niet aan de hand van concrete besluiten en notities, echt eens even de diepte in kunt gaan met elkaar."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

'Even buiten de Haagse sleur met elkaar praten'

Rutte: "Iedereen heeft in de zomer hier lang over nagedacht. Hoe zorgen we ervoor dat het herstel nu versterkt, en dat die werkgelegenheid verder verbetert. Want die bevalt ons nog niet."

1/4De bewindslieden waren informeel gekleed en hadden daarbij rekening gehouden met het weer ANP
2/4Asscher en Rutte met staatssecretaris Klijnsma op het strand ANP
3/4Minister Dijsselbloem schiet een bal de lucht in ANP
4/4Het kabinet maakt een wandeling over het strand bij Wassenaar ANP

Vorig jaar werd de 'heidag' op een landgoed in Diepenheim (Overijssel) georganiseerd. Rutte heette toen ook de pers welkom voor een fotomoment.

Vorig jaar was de bijeenkomst op een landgoed in Diepenheim in Overijssel ANP

STER Reclame