Michiel Kramer en Bilal Basacikoglu
NOS Voetbal

Droomdebuut maakt Kramer blij en trots

Zeven minuten na je debuut direct scoren voor Feyenoord. Invaller Michiel Kramer deed het tegen SC Cambuur (0-2 winst). Kunnen we hier spreken van een droomdebuut?

"Zo. Pfff, dat kun je wel zeggen, ja", vertelt Kramer, die deze week overkwam van ADO Den Haag. "Als je zo binnenkomt bij je eerste minuten voor Feyenoord, dan ben je alleen maar blij en trots."

Beloning

Kramer zou aanvankelijk naar Abu Dhabi gaan, maar die transfer ging niet door. Toen kwam Feyenoord. "Het was best veel om mee om te gaan. Dit is een beloning voor mezelf, hoe rustig ik ben gebleven de afgelopen week."

"Voetballend kon het wel iets beter", vindt Kramer. "Ik merkte wel dat er wat spanning op stond. Maar het blijft een droomscenario." Zijn rake kopbal vloog hard tegen de touwen. "Ja, anders zit ie niet. Dus het lijkt me verstandig om redelijk hard in te koppen."

Ik merkte wel dat er wat spanning op stond. Maar het blijft een droomscenario.

Michiel Kramer
Kramer: beetje een droomscenario dit

Concurrentie Kazim

Met de komst van Kramer heeft trainer Giovanni van Bronkchorst samen met Colin Kazim-Richards twee goede opties voor de spitspositie.

"Het is niet zozeer dat ik 'm af moet zagen", zegt Kramer over Kazim-Richards. "Ik moet het gewoon doen met de minuten die ik krijg en hij met de minuten die hij krijgt. Dan bepaalt de trainer wie er gaat spelen."

Michiel Kramer lost Colin Kazim-Richards af

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl