Wondergoal levert Hansen slapeloze nacht op

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Doelman Hansen geniet na, maar kijkt ook al vooruit

"Ik gaf de bal voor en dacht al: wat een slechte voorzet. Maar hij heeft het echt goedgemaakt." Kenji Gorré zal zijn competitiedebuut voor ADO Den Haag niet snel vergeten. Zijn ietwat mislukte vrije trap werd door doelman Martin Hansen met een hakbal gepromoveerd tot de 2-2 tegen PSV. 

De doelpuntenmaker zelf was er alleen maar blij mee. Zijn wondergoal ging vandaag de hele wereld over. "Gisteren zei ik dat de voorzet slecht was, maar die woorden neem ik terug. Hij was perfect om hem er zo in te kunnen schieten."

"Het voelde voor mij natuurlijk om het zo te doen. De bal kwam mijn kant op en ik raakte hem erg goed. Mensen zeggen dat het geluk was, maar daar geloof ik niet in."

Weinig slaap

Dankzij zijn bijzondere doelpunt kende Hansen en passant ook een rumoerige nachtje. "Ik heb urenlang op Twitter gezeten. Elke keer als er iets gepost werd, was het mijn goal. Ik probeerde te slapen, maar er waren zoveel geweldige reacties. Iets wat ik nooit zal vergeten."

Ook Gorré kan geen genoeg krijgen van de opvallende hakbal. "Ik heb het heel vaak gezien, het is all over internet. Ik dacht echt: zo, hij heeft het wel echt mooi afgemaakt. Écht mooi."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Hansen: hakbal was geen geluk

STER Reclame