Pretpark Walibi in Biddinghuizen
NOS Nieuws

Vacature bijzondere vrijwilligersbaan: achtbaantester

Liefhebbers van achtbanen kunnen solliciteren op de ideale vakantiebaan. De site uitmetkorting.nl zoekt vrijwilligers die deze attractie in de zeven grote pretparken van Nederland willen testen.

"We willen niet alleen laten zien waar je goedkoop naartoe kunt, maar ook wat je voor je geld krijgt", zegt Peter Harsevoord van de website. "Daarom zijn we nieuwsgierig naar de ervaringen van bezoekers."

Voor de uitverkoren liefhebbers liggen nog deze zomer zeven dagjes uit in het verschiet. Ze krijgen toegangskaarten voor de parken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland.

Slecht ter been

De onbetaalde baan houdt in dat je enkele keren in de achtbaan gaat en een beoordeling geeft, maar het is niet verboden om ook andere attracties te bezoeken.

Uitmetkorting.nl zoekt niet alleen de doorgewinterde thrillseekers, maar is ook benieuwd naar de ervaringen van mensen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen. "We willen bijvoorbeeld graag vermelden hoe het staat met de toegankelijkheid voor bezoekers die slecht ter been zijn."

Er hebben zich al 4000 gegadigden gemeld, maar sollicitaties zijn nog tot en met vrijdag mogelijk.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl