NOS Nieuws

Vermist meisje gevonden, man aangehouden

De politie heeft een 41-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn aangehouden in verband met de vermissing van de 13-jarige Lisa uit Spijkenisse. De man wordt verdacht van onttrekking van een minderjarige aan het bevoegd gezag. Meer wil de politie nog niet zeggen.

Lisa, die sinds woensdagnacht vermist was, werd vanochtend in goede gezondheid teruggevonden.

Bus

Ze zat in Koudekerk aan den Rijn in een bus die richting Rotterdam reed. De politie praat met haar om te achterhalen waar ze de afgelopen dagen is geweest en met wie.

De verdachte wordt ook verhoord. De politie wil weten wat zijn rol is geweest in de vermissing van het meisje.

De politie zei vanochtend voor ze werd teruggevonden, dat Lisa vermoedelijk op eigen initiatief woensdagnacht is weggelopen.

Facebook

Het meisje uit Spijkenisse werd voor het laatst gezien op een bungalowpark op de Veluwe, waar ze met haar ouders was. Familie en vrienden richtten na haar verdwijning een Facebook-groep op waarin ze vroegen om tips. Haar vader schreef dat Lisa onlangs werd benaderd door een onbekende jongen op Facebook.

Op Facebook bedankt de familie iedereen voor de hulp. De moeder van Lisa schrijft dat de familie erg gelukkig is en hoopt haar snel vast te kunnen houden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl