Ricardo Kishna vertrekt voor vier miljoen naar Lazio
NOS Voetbal

Kishna in Rome om transfer af te ronden

Ajax en Lazio hebben een akkoord bereikt over de transfer van Ricardo Kishna. Volgens de Gazzetta dello Sport verkast de buitenspeler voor vier miljoen euro naar Rome en ondergaat hij maandag al de medische keuring. Kishna kwam zondagavond al aan op het vliegveld in Rome.

De transfer van Kishna naar Lazio zat al langer in de pijplijn. Ajax-trainer Frank de Boer liet eerder al weten rekening te houden met het vertrek van het 20-jarige talent. Er werd zelfs al een vervanger gehaald voor Kishna, Amin Younes.

Het duurde even voordat de transfer rond kwam omdat Lazio in eerste instantie drie miljoen euro wilde betalen voor Kishna. Nu komt daar een miljoen bij, maar de Italiaanse club maakt die transfersom dan wel in delen over. Kishna gaat bij Lazio een contract voor vier jaar tekenen, met 1,2 miljoen euro als jaarsalaris.

Kishna had bij Ajax nog een contract voor een jaar en kwam in twee seizoenen tot 34 competitieduels en zes doelpunten. Hij wordt bij Lazio de vierde Nederlander naast Stefan de Vrij, Edson Braafheid en Wesley Hoedt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl