NOS Nieuws

'Het Jeugdjournaal is er morgen weer, maar dan zonder mij'

Vijftien jaar Milouska

"Leuk dat je kijkt naar het allerlaatste Jeugdjournaal dat ik presenteer." Zo begon presentatrice Milouska Meulens vanavond haar laatste uitzending van het NOS Jeugdjournaal. Na vijftien jaar vertrekt ze om na de zomer het VARA-BNN-programma Vroege Vogels te gaan presenteren.

Het voelt gek en dubbel om afscheid te nemen, zei Meulens aan het einde van de uitzending tegen de kijkers. "Aan de ene kant is het leuk omdat ik het natuur- en milieuprogramma Vroege Vogels ga presenteren en daar heb ik zin in. Aan de andere kant ga ik het Jeugdjournaal en jullie enorm missen."

In al die jaren zijn haar collega's "een klein beetje familie geworden". Het weerbericht werd voorgelezen door haar kinderen die een lieve boodschap voor haar hadden.

'Dus nu echt voor de laatste keer: geniet van je avond. Dag!'

Meulens sloot af met de volgende woorden: "Het was een mooie dag, het wordt een mooie dag en morgen om 18.45 uur is er zoals altijd weer een Jeugdjournaal. En alle dagen erna ook. Maar voortaan zonder mij. Dus nu echt voor de allerlaatste keer: geniet van je avond. Dag!"

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl