NOS Sport

Pers stelt Berdych en Wozniacki domme vragen

Journalist stelt Berdych domme vraag

Het komt regelmatig voor dat sporters de gekste vragen voorgeschoteld krijgen tijdens een persconferentie. Maandag gold dat voor tennissers Tomás Berdych en Caroline Wozniacki op Wimbledon.

Het humeur van Berdych was na de kansloze nederlaag tegen Gilles Simon al niet opperbest en dat werd er na een blunder van een journalist niet beter op. "Voel je je goed in vorm in aanloop naar de kwartfinales?", klonk het.

Berdych fronste zijn wenkbrauwen. "Pardon? Sorry? Probeert hij me voor gek te zetten?", vroeg de zichtbaar geïrriteerde Tsjech aan de persvoorlichter van Wimbledon over de onwetende journalist, die direct zijn excuses maakte.

Wozniacki

Ook Caroline Wozniacki kreeg maandag te maken met de nukken van de internationale pers. "Kun je wat zeggen tegen Rory McIlroy, die vandaag aan zijn enkel geblesseerd raakte?", stelde iemand, ongetwijfeld van een Engelse boulevardkrant, een vraag over haar ex-vriend, die een zware enkelblessure opliep.

De tennisster en de topgolfer beëindigden ruim een jaar geleden hun relatie. Wozniacki hield wijselijk de kaken op elkaar.

Wel deed de Deense haar beklag over de relatief kleinere stadions waarin de vrouwen moeten spelen op Wimbledon. Maar daar waren de journalisten dan weer veel minder geïnteresseerd in.

Wozniacki: vrouwen worden op bijbanen neergezet

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl