Wesley Verhoek in actie voor Feyenoord ANP Pro Shots

Feyenoord ontbindt contract van Verhoek

time icon

Feyenoord neemt afscheid van Wesley Verhoek. De Rotterdamse club heeft het contract van de 28-jarige buitenspeler ontbonden. De verbintenis liep nog door tot medio 2016.

"Beide partijen kwamen tot de conclusie dat er voor Wesley sportief geen perspectief meer was bij Feyenoord, waardoor een ontbinding van zijn contract de beste oplossing is", zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord.

Verhoek begon zijn carrière bij ADO Den Haag. Met name in zijn laatste jaren in Den Haag speelde hij ijzersterk. Verhoek verdiende een transfer naar FC Twente, maar al na een half jaar vertrok hij naar Feyenoord. De rechtsbuiten werd betrokken in een ruildeal met Jerson Cabral.

Enorm dankbaar

In Rotterdam kwam Verhoek alleen in zijn eerste seizoen regelmatig in actie, maar het jaar daarop belandde hij in De Kuip op een zijspoor. Het afgelopen half jaar werd Verhoek verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Verhoek kijkt ondanks alles terug op een mooie tijd bij Feyenoord. "Ik ben enorm dankbaar dat ik voor zo’n grote en geweldige club in Nederland heb mogen voetballen. Helaas is het mij niet gelukt om basisspeler te worden bij Feyenoord."

STER Reclame