Carlos Tévez met de Italiaanse kampioenschapsbeker AFP

De overgang van Carlos Tévez naar Boca Juniors is rond. De clubleiding van de Argentijnse formatie heeft de komst van de spits van Juventus bevestigd. De 31-jarige Tévez begon zijn loopbaan bij Boca. Hij wordt op 7 juli aan de fans voorgesteld.

Juventus krijgt volgens Argentijnse media niet alleen vijf miljoen euro voor de aanvaller, maar ook de 18-jarige spits Guido Vadalá, die in eigen land als toptalent wordt gezien. De Italiaanse ploeg speelde al in op het vertrek van Tévez door Mario Mandzukic van Atlético Madrid ​over te nemen.

Tévez speelde van 2001 tot 2004 voor Boca, verkaste toen naar het Braziliaanse Corinthians, waarna hij in Engeland voor West Ham United, Manchester United en Manchester City speelde.

Juventus

Sinds 2013 verdedigt hij de kleuren van Juventus. Afgelopen seizoen won hij met die club de beker en de landstitel. Bovendien bereikte hij met 'De Oude Dame' de finale van de Champions League, waarin FC Barcelona te sterk was. De aanvaller heeft 64 interlands achter zijn naam staan, waarin hij 13 keer doel trof.

STER reclame