Irene en Carlo nemen afscheid
NOS Nieuws

Carlo en Irene voor het laatst op zondag

Na vijftien jaar is een einde gekomen aan het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL4. Aan het begin van de avond werd de 600ste en laatste zondagse show van het televisieduo uitgezonden.

De eerste uitzending was op 3 september 2000. Het programma heette toen Life and Cooking. Later werd dat Carlo en Irene: Life 4 You. Voor die tijd werkten Carlo en Irene samen in Telekids. Ook zijn ze al meerdere seizoenen samen te zien in hun persiflageprogramma De TV-Kantine.

Voorafgaand aan de laatste uitzending was een compilatie te zien van hoogtepunten uit de afgelopen vijftien jaar.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Daarna namen Carlo en Irene afscheid van de kijkers met vijftien gasten die het vaakst in de uitzending zijn geweest. Glennis Grace en Jamai zongen een afscheidsduet en kok Rudolph van Veen, die jaren in het programma gekookt heeft, stond weer in de keuken.

Carlo en Irene brachten in herinnering dat de best bekeken show die van 7 december 2003 was. In die aflevering, die 1,5 miljoen kijkers trok, werd bekend dat prinses Amalia was geboren. Dat werd gevierd met beschuitjes met muisjes.

Het is nog niet bekend wat er in het nieuwe seizoen op het tijdstip van Life 4 You wordt uitgezonden. Carlo en Irene hebben laten weten dat ze niet alleen de afgelopen vijftien jaar onafscheidelijk waren, ook in de toekomst willen ze weer samen op het scherm verschijnen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl