NOS Voetbal

Clasie: dit kan er nog wel bij

Clasie: dit kan er nog wel bij

Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie kon het eigenlijk niet geloven dat zijn ploeg de eerste wedstrijd tegen sc Heerenveen verloor (1-0). "Het was totaal niet nodig om een tegengoal te krijgen. Maar dit is de fase waarin we zitten, dan kunnen zulke dingen er ook nog wel bij."

Clasie doelt daarmee op het slechte spel en op de pech die Feyenoord de laatste weken heeft. Want, zo weet de middenvelder, Feyenoord domineerde de wedstrijd in het Abe Lenstra-stadion.

"Het tempo had nog wel hoger gekund, dan hadden we Heerenveen sneller kapot kunnen spelen. In het veld hadden we wel het gevoel dat we de controle hadden, want we kwamen niet in de problemen. Dan krijg je toch nog een goal tegen, terwijl 0-0 geen slechte uitslag was geweest."

Winnen, anders zuur einde

Nu moet het zondag gebeuren in de eigen Kuip, weet Clasie. "We moeten er voor elkaar zijn. We moeten voor elkaar vechten. Dat gebeurde, maar het spel was nog niet goed genoeg", stelt Clasie.

"De afgelopen weken waren al hard, na we zo veel punten hebben voorgestaan. Als we het zondag niet halen, zou dat een heel zuur einde van het seizoen zijn. De druk is er, maar dat hoort erbij. We moeten laten zien dat we dat aankunnen. Zondag een volle Kuip. We hopen dat onze fans ons kunnen steunen."

Van den Berg wil niet van gestolen zege spreken

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl