Trijntje Oosterhuis droeg tijdens de tweede repetitie een andere jurk
NOS Nieuws

Oosterhuis geeft niks bloot over jurkkeuze

Songfestivalliefhebbers die zijn geschrokken van de jurk die Trijntje Oosterhuis tijdens de eerste repetitie voor het Eurovisie Songfestival aanhad, kunnen opgelucht ademhalen. Ze heeft nog vijf andere opties. Tijdens de tweede repetitie droeg ze er een van.

De zangeres heeft nog niet besloten welke van de zes het wordt. Ze zegt dat ze nog moet bepalen in welke jurk haar optreden het best uit de verf komt. De jurk van vandaag geeft een stuk minder van haar lichaam bloot dan die van maandag.

Trijntje Oosterhuis tijdens de eerste repetitie

Oosterhuis zegt zich te verbazen over de media-aandacht voor haar kleding. Liever heeft ze die aandacht voor haar nummer Walk along. En die heeft ze hard nodig, want bij wedkantoren maakt ze niet veel kans.

'Little train'

Tijdens de persconferentie na haar repetitie gingen de vragen nog vooral over de jurk van maandag. Oosterhuis sprak tegen dat ze de jurk had gekozen om meer media-aandacht te krijgen.

Op de persconferentie kwam ook haar naam ter sprake, die lastig is uit te spreken door de internationale pers. Als oplossing daarvoor stelde de zangeres voor dat ze haar 'little train' mogen noemen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl