NOS Nieuws

Trijntje kiest voor diep decolleté bij Songfestival

Trijntje Oosterhuis heeft vandaag voor het eerst gerepeteerd in Wenen, waar het Eurovisie Songfestival wordt gehouden. Ze droeg een zwarte jurk met een zeer diep decolleté. Deze outfit trekt ze ook aan tijdens de halve finale op dinsdag 19 mei.

Het was spannend voor Oosterhuis om te verschijnen in de kleding die ze heeft uitgekozen. "Dit is de eerste keer dat ik kan zien hoe het er echt uitziet", zei ze in een promotiefilmpje van Eurovisie.

Volgens de zangeres is er gekozen voor een jurk waarin ze zich prettig voelt. "Ik probeer me goed te voelen over de delen van mijn lichaam die ik het mooist vind. En dit is er uitgekomen. Ik vind hem heel mooi natuurlijk, ik ben heel blij."

Oosterhuis en haar vier achtergrondzangeressen vertrokken gisteren naar de Oostenrijkse hoofdstad. Ze hebben nog ruim een week om zich voor te bereiden op de zestigste editie van het Eurovisie Songfestival.

Oosterhuis vertegenwoordigt Nederland met het nummer Walk Along, dat is geschreven door zangeres Anouk. "Ik heb er veel vertrouwen in want ik heb goede mensen om me heen, veel goede technici, dus ik denk dat het wel goedkomt."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl