NOS Voetbal

Alflen: verschil in toekomstvisie

Alflen: jammer, maar niet teleurgesteld

"Ik ben niet teleurgesteld, maar het is wel jammer." Tot die conclusie komt FC Utrecht-trainer Rob Alflen nadat bekend is gemaakt dat hij FC Utrecht aan het eind van het seizoen gaat verlaten.

"Er zijn gewoon een aantal dingen richting de toekomst waar wij anders over denken en ook niet uit gaan komen. En dan is er geen basis meer om verder te werken." Alflen wil niet veel kwijt over zijn naderende vertrek, maar dat een verschil aan inzicht ten grondslag ligt aan het niet verlengen van zijn contract, is overduidelijk.

FC Utrecht draait dit seizoen zeer wisselvallig, maar dat is volgens Alflen niet de reden voor het afscheid. "Als we vijfde of zesde hadden gestaan, was dit ook aan de hand geweest."

Janssen: jammer

Aanvoerder Willem Janssen vindt het jammer dat de partijen tot deze conclusie zijn gekomen. "Het kan hier op een positieve manier spoken, aan de andere kant wordt het hier snel onrustig als de resultaten achterblijven."

"Je wordt ermee om je oren geslagen als het niet loopt", concludeert Janssen. "Dat heeft het voor de trainer niet makkelijker gemaakt."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl