NOS Nieuws

Amber Alert voor 9-jarige jongen uit Utrecht

  • Ambert Alert
    Foto van de vermiste Issa Sesay
  • Amber Alert
    Issa Sesay wordt sinds 17 maart vermist
  • Amber Alert
    De jongen heeft kort zwart haar en een litteken op het voorhoofd

De politie heeft een Amber Alert uitgegeven voor een jongen van 9 uit Utrecht. De jongen, Issa Sesay, wordt sinds gisteren vermist.

Na school ging de jongen spelen en kwam hij niet meer thuis. Hij is voor het laatst gezien op zijn fiets in de Utrechtse wijk Ondiep in de straat Omloop, vlak bij het Noordse Park.

De politie zette gisteravond een helikopter in voor de zoektocht. Er wordt verder met politiehonden in parken gezocht en de brandweer zoekt met boten in de Vecht. Om 21.00 uur werd via Burgernet een melding uitgegeven.

'Alle scenario's mogelijk'

De politie maakt zich grote zorgen over de jongen en laat weten met alle scenario's rekening te houden. Een woordvoerder kon nog niets relevants zeggen over de thuissituatie van de jongen. Wel werd in eerste instantie gedacht dat hij mogelijk verdwaald was. Hoe ver het fietsen was van de Omloop naar huis, kon de woordvoerder niet zeggen.

De jongen van 1,46 meter lang heeft een donkere huidskleur, zwart haar en een litteken op zijn voorhoofd. Hij droeg gisteren een zwart/grijze jas, zwart met blauwe trui met witte strepen op de mouw, zwart/wit/groen-geblokt shirt, zwarte broek en witte schoenen. Hij reed op een donkergroene/grijze fiets met een handrem. Volgens de politie had hij vermoedelijk een zwarte rugtas bij zich.

De politie vraagt mensen die informatie over het jongetje hebben, te bellen met 0800-6070.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl