NOS Nieuws

In beeld: Feyenoord-fans verheugen zich op AS Roma

Gisteravond ging het mis met aanhangers van Feyenoord in Rome, maar vandaag verheugen meegereisde fans zich op de wedstrijd tegen AS Roma.

Terwijl 23 Nederlanders vandaag voor de rechter verschijnen voor de rellen in het centrum, bespreken andere fans de kansen van de Rotterdamse ploeg in de ontmoeting met de Romeinen.

Algemene opinie: "We balen van de rellen". En Feyenoord is vanavond de underdog, een gelijkspel is al mooi. Intussen genieten de fans van een dagje Rome.

Giovanni van Drunen (18) en Devon van de Weijden (17). Ze zijn voor het eerst met hun club mee gereisd voor een wedstrijd in het buitenland en blijven nog tot zaterdag. "We willen gewoon een leuke dag hebben."
Simon den Hartog uit Oud-Alblas is met vier broers naar Rome gereisd. Ze balen van de rellen van gisteravond. "We liggen onder een vergrootglas. Die relletjes zijn erg vervelend voor de club."
Arjan Koopman, Frank Kleijnendorst, Patrtick Bos uit Rotterdam. "We hebben natuurlijk niet veel kans om te winnen vanavond. Ik schat de kans op 30 procent. Maar voor mij is dit een feestje."
Maurice Stigt, Mitchell de Jong, Ron de jong. "Je kon natuurlijk verwachten dat het gisteravond misging met de politie. Dat moet je echt proberen te vermijden. Ik hoop op een gelijkspel. Maar volgende week bij de return gaan we winnen."
Jeroen de Clercq (33) en Marco Stuut (36) proberen de leuke wedstrijden in het buitenland zoveel mogelijk mee te pakken. Of Feyenoord wint vanavond is onzeker. "Ach ja. Je bent natuurlijk toch de underdog. Maar we zijn wel met 6000 man."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl