NOS Nieuws

Meisje ontsnapt aan ontvoerders

Een 17-jarig meisje dat vanochtend door onbekenden van haar fiets werd getrokken en in een auto werd gesleurd, is korte tijd later ontsnapt aan haar ontvoerders. Dat zegt de politie in Limburg

Het meisje is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, ze liep een hoofdwond op. Ze is waarschijnlijk door de ontvoerder geslagen.

Ze werd in de buurt van het Limburgse Sevenum van haar fiets getrokken door een man met een bivakmuts. Hij droeg mogelijk een vuurwapen. In de auto zat ook een vrouw met lang haar en een zonnebril.

Donkere Renault Scenic

De man stopte het meisje in de kofferbak. Ze wist te ontsnappen toen de auto stilhield op een industrieterrein. Via de achterbank en het achterportier kwam ze buiten. Ze kon instappen bij een passerende automobilist.

De verdachten zijn weggereden. De politie is op zoek naar de auto waarin het meisje werd meegenomen, een donkere Renault Scénic.

In het onderzoek wordt ook gekeken of er een verband is met de ontvoering van een meisje in Nijmegen, drie weken geleden. Toen waren de daders twee mannen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl