Moord Miss Honduras opgelost

De dader van de moord op Maria Jose Alvarado, blijkt de vriend van haar zus te zijn AFP

De moord op Miss Honduras, Maria José Alvarado, en haar zus is opgelost. De vriend van de zus heeft bekend dat hij beide vrouwen heeft doodgeschoten.

De twee vrouwen verdwenen vorige week donderdag spoorloos. Hun lichamen werden gisteren gevonden, begraven langs de oever van een rivier in de provincie Santa Barbara. 

De vriend werd door de politie al snel als hoofdverdachte gezien. Naar nu blijkt heeft hij gisteren een bekentenis afgelegd en agenten naar de plek gebracht waar hij de zussen had begraven. 

De vriend van de zus van Miss Honduras wordt door politie meegenomen EPA

De man was boos geworden op zijn vriendin omdat zij tijdens een verjaardagsfeest met iemand anders had gedanst. Bij die ruzie schoot hij beide vrouwen dood.

De 19-jarige Alvarado werd in april gekroond tot Miss Honduras en zou komende maand meedoen aan de Miss Worldverkiezing in Londen. 

In een statement schrijft de voorzitter van de Miss World Organisation dat iedereen "kapot is van het nieuws en het verlies van deze twee jonge vrouwen". Er zal een speciale dienst worden gehouden met alle Miss World-deelneemsters waar Maria José Alvarado en haar zus worden herdacht. 

STER Reclame