De dokter kon de spin duidelijk zien zitten
NOS Nieuws

Spin overleeft week in oor Katie Melua

Katie Melua heeft een week lang een levende spin in haar oor gehad. Het diertje werd ontdekt toen de Britse zangeres naar de dokter ging met oorklachten.

Melua hoorde af en toe wat geritsel in haar oor en ging daarom naar de huisarts voor een controle. Ze was bang dat de geluidjes de eerste tekenen van doofheid zouden kunnen zijn.

Tot zijn grote verbazing zag de arts een levende spin in de gehoorgang van Melua. Het diertje werd met een ministofzuiger uit het oor gezogen.

Katie Melua

Oordopjes

De zangeres denkt dat het dier in haar oor terecht is gekomen toen ze in het vliegtuig oordopjes indeed om het geluid tegen te gaan. "Het spinnetje moet daarin hebben gezeten en zo in mijn oor zijn gekropen."

Melua, die een foto van de spin op Instagram zette, reageerde gelaten op haar onverwachte 'huisdier'. "Ik had er helemaal geen last van, op wat geruis na als hij bewoog." Ze zei dat ze blij is dat het geen voorteken van doofheid was.

Vrijgelaten

Volgens een woordvoerder van de zangeres is het uitzonderlijk dat een levende spin uit iemands oor wordt gehaald. "Het was de eerste keer voor deze arts. Hij had voorheen alleen dode spinnen gevonden."

Melua heeft het diertje in een reageerbuisje mee naar huis genomen en vrijgelaten in haar tuin.

De spin moet in mijn oordopjes hebben gezeten.

Katie Melua

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl