PSV in Kerkrade niet langs Roda

PSV heeft tegen Roda JC twee punten gemorst. Een tegenvallende wedstrijd in Kerkrade eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Roda begon fel en kreeg al na acht minuten de beste kans van de wedstrijd; Willem Janssen passeerde keeper Andreas Isaksson met een fraaie lob, maar de bal belandde op de lat.

Ook pal na rust ging Janssen alleen op Isaksson af en toen redde de Zweed bekwaam.

Ook PSV, dat nonchalant, slordig en veel te traag speelde, kreeg kansen. Voor rust tikte Przemyslaw Tyton een vrije trap van Ibrahim Afellay uit de kruising en hield hij Marcus Berg van een treffer af.

Na rust zagen Otman Bakkal en Afellay schoten rakelings naast gaan. En in blessuretijd slaagde Janssen er wederom niet in Isaksson te passeren.